Lilypie Kids birthday Ticker
Lilypie Kids birthday Ticker

12 Mayıs 2009 Salı

Yaman Efe' '1'', Yağız Berke''12'' YAŞINDAAA...

NİCE MUTLU YAŞLARA KUZUCUKLARIM:)))
Yaman Efe iş başında,bize yardım ediyor:)))
Zencefilli kurabiyelerimiz...

Misafirlere vereceğimiz hediyeler...
Abimizin pastası...
Miniğimizin pastası...


Ezgi ve Gamze ablalarımız...















2 haftalık bir gecikme ile yazdığımdan dolayı bloğumuzu takip eden arkadaşlarımızdan özür dileriz. Malum okullarında kapanmasına az kaldığından not verme telaşım var o yüzden bloğumuzu ihmal ettiğimin farkındayım.
Evet gelelim doğumgünümüze, Aynı gün doğmalarının mutluluğu herşeye değer. Yağız Berke ve Yaman Efe'nin beraber kutladıkları ilk doğumgünü olduğu için herşeylerinin özel ve güzel olmasına özen gösterdik. Bunun için oldukçada masraf yaptık ama gecenin sonunda herkesin mutlu evine dönmesi herşeye değdiğini gösterdi.
Gelelim hazırlıklara; Oğluşlarımız için çok güzel iki kocaman pasta yaptırdık, Yağız Berke'nin ki SÜNGER BOB'lu, Yaman Efe'mizin ki YATAĞINDA UYUYAN BEBEK temalıydı. Doğumgünümüz yemekli olduğundan evde pek birşey hazırlamadım ama giderken verilmek üzere misafirlerimize süprizlerimiz vardı. Her aileye verilmek üzere poşetler hazırladık, içlerinede kendi ellerimle yaptığım çubuklu zencefilli kurabiyelerden, takılarını koymaları için minik ahşap kutular veya kitap şeklinde kutular koyduk. Kutuların içine de bebek şeklindeki çikolatalardan koyduk. Ayrıca çamaşırlarlarının içine veya arabalararına asmaları için minik cam kaselerin içinde süslü lavanta keseciklerinden koyduk, hediye kutularında yardımlarından ve özverisinden dolayı İstanbul'dan "Zümrüt Ablamıza" çok teşekkür ederiz.
Salonun süslemeleri muhteşemdi, yolladığımız her süsü ayrı güzellikte süsledikleri için Ilıcadaki abilerimize de çok teşekkür ederiz. Kapının girişinden itibaren yazılarla, balonlarla ve değişik süslemelerle herşeyi çok güzel düşünmüşlerdi.
Yaman Efe'mize "ÖRÜMCEK ADAM" kıyafeti giydirdim ve çok sevimli oldu, abimiz de çok şıktı tabi ki. Yağız Berke daha bilinçli olduğu için keyfi yerindeydi ve arkadaşları ile gece boyunca eğlendi. Yaklaşık 80 kişilik bir davetli gurubumuz vardı. Üniversiteden de şarkı söyleyen bir abla gecemize neşe kattı, herkes çoşkuyla eğlendi:)))
Gelen misafirlerimizde Yağız Berke ve Yaman Efe için çok cici hediyeler getirmişlerdi, keselerine bereket...
Yaman Efe hiç huysuzlanmadı hatta gecenin yarısı olduğunda hala masanın üzerinde şişeye kapağını takmaya çalışıyordu:)))
Allahım bu güzel duyguları yaşamak isteyen herkese nasip etsin İnşallah, herkesin evladını kendilerine bağışlasın...

10 yorum:

İlknur dedi ki...

İkisinin de yeni yaşı kutlu olsun. Allah uzun sağlıklı mutlu ömürler versin. Ben resim de isterim ayrıca. Hem kuzuları görmek için. Doğumgünü yapacak annelere akıl olsun diye.

YAMAN EFE dedi ki...

Sevgili İlknur,güzel dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim canım.Resimleri eklemeye çalışıyorum.Her konuda yardımcı olmayada hazırım canım.Bizde seni ve kuzunu çok öptük...

Ömer Tuna dedi ki...

Nice yıllara bizde haftaya yeni yaşımıza gireceğiz.. özledik sizi

İlknur dedi ki...

Çok güzel olmuş doğumgünleri. Allah gülen yüzlerinizi hiç soldurmasın. Aileniz hep böyle mutlu huzurlu olsun inşallah.

Bizim daha beş ay var doğumgünümüze ama heyecanla gelsin diye bekliyorum. İnşallah Allah o günleri gösterir bize de.

YAMAN EFE dedi ki...

Ömer Tunamızında yeni yaşı kutlu olsun annesi.Sağlıcakla nice yaşlar olsun İnşallah.
Sevgili İlknur,valla o kadar tatlı telaşlarki,darısı başınıza olsun canım.Biliyorsun bizim diş buğdayımızda çok güzel olmuştu:)))

cavidan dedi ki...

ikisinede uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.partiniz gerçekten harika olmuş..

İkiz Annesi sdilek dedi ki...

İki kuzuya da mutlu yıllar.Harika bir gece olmuş belli.Hatta sizin hazırladığınız hediyelerde çok süper görünüyor.Ellerinize sağlık ve daha nice sağlıklı, mutlu ve uzun yıllar diliyorum hepinize.

YAMAN EFE dedi ki...

Sevgili Cavidan ve Dilek güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim...

minik kuzucukkk yasmin suuu dedi ki...

merhabalarrr;)
biz geldik iadeyi ziyarete;)
arkadaş olduk bile,aman o ne güzel kurabiyeler ya,canım kaldı walla:)) bende kendimi doğum günü için uğraştım sanıyordum,senin ki daha geniş çaplı olmuş.
iki çocuk zor olmalı,ben ikinciyi hiç düşünmüyorum,ama senin abicik var,baya yardımcı oluyordur.
şimdilik öpüyoruz canım,görüşmek üzere.

YAMAN EFE dedi ki...

Yasmin Sy ve sevgili Annesi,ziyaretimize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz.Yakın olsaydık kurabiyelerimizden seve seve ikra ederdik anım.Abimiz sağolsun gerçekten çok yardımcı.Bu arada çalışan anne olmak ta gerçekten çok zor.Ama Allahım kolaylığını veriyor çok şükür.Sizleri çok öptük...

Backgrounds From FreeGlitters.Com
Backgrounds From FreeGlitters.Com